Tillbaka på jobbet!

Då va man tillbaka på jobbet igen efter tre veckor semester med sonen. Gubben har jobbat.. (hihi) 
Jag och Alfons eller Affe som han kallar sig själv.(liten kille på två år) va med mormor å morfar och två av morbröderna nere i husvagnen i skåne i två veckor. De va himla trevligt. Skönt att komma hemifrån. Sen jobbade ja förra helgen på stadium och förra veckan va vi bara hemma i de fina vädret och hälsade på folk.. mest svägerskan Helén. Love you gumman.

Och nu sitter jag här framför datan och ugglar. Ganska skönt att vara tillbaka i vardagens rutiner igen.=)
Men jobbar ju bara tre veckor nu sen bär det av till Rhodos en vecka.. skall bli så himla underbart och då skall gubben med.. de e den semestern som vi får ihop i år men så blir de när man byter jobb.

Har fått ont i ryggen med men de e väl för att man inte e man av att sitta still på rumpan hela dagarna nu när man vart ledig och sprungit efter en 2 åring i tre veckor.. hehe

Skulle vilja ha ett syskon till Alfons nu.. e såååå sugen på de men vi får se.. vet inte hur sugen gubben är. sen e de väl kankse bättre att vänta till efter den 26 december för de är då han kommer få tillsvidareanställning på de nya jobbet om allt går bra, och de hoppas jag verkligen. De behöver han. Så skönt med två inkomster nu. En akassa som bara strular är inget att hurra för direkt.

Nä plikten kallar.

-:Over and out:-

RSS 2.0