Då va de vägning igår!!

Ganska nöjd med resultatet på -0,7 kg e ja allt..=) Hoppas ja fixar 0.7 till nästa vecka med för då blir de stjärna.. *Hoppas hoppas*

Idag har vi städat å städat å städat... Nu skall vi nog snart gå ut en sväng på enventa ungen får lite luft.. han e uppåt väggarna idag.. vägra till och med sova midda...

Annars så e allt bara finnemang...

Ha det bäst gott folk...

Over and out...

Oj längesen sist!!!

De va ett tag sen ja skrev här märkte jag.. hihi Har haft fullt upp med jobb.. Har ju som sagt vart sjukskriven till den 4/2 och sen va de bara att jobba igen allt igen som ja missat när ja vart borta.. men nu e ja i kapp mig igen iaf.. skönt de..

Jobbade helgen på stadium.. lite lagom segt men fick iaf införskaffat mig ett par bra och snygga skor som jag, hör och häpna, inte får inte i fötterna av. Jag har ju riktigt problem fötter vilket e piss.. Vissa dagar gör de så ont i fötterna när ja går att jag vill gråta men de blir bättre och bättre.. speciellt nu med mina nya skor.. har dock lite ont i mina hälsenor idag men de e väl för att jag simmat imorsen..

Denna veckan va de träning i måndags, onsdags och simning i dag innan jobbet.. snark. de va riktigt svårt att gå upp ur sängen när klockan ringde 05:45. Då sov ju ja som bäst... men men de va bara att hoppa upp, klä på sig och ta bilen till simhallen.. Blev cirka 40 min simning... känns så skönt efteråt..=)

Just de ja, jag skall ändra vägdag till lördagar. Blir lätt att ja fuskar både fredagar och lördagar annars. Därför kommer ja hedanefter väga mig på lördagar så att ja bara fuskar då. =)

Nu skall ja snart lämna jobbet och åka och hämta min lillebror som skall sova hos oss i natt för han skall passa Fonzie imorgon några timmar när Karlsloken skall till manpower på intervju.. *hoppas hoppas han får jobb nu* Håll era tummar för han.

Skönt att vara ledig i helgen. Eller ledig och ledig.. skall till svärfar och plastsvärmor på middag på lördag och japp dom vet att jag viktväktar, så det blir lite nyttigare mat. De håller igen själva med.=) *fniss*

Lovar att jag skall försöka bli bättre på att uppdatera här och inte låta de gå 2 veckor mellan gångerna....

Här nedan kommer en bild på skorna med..=)


SALOMON SYMBIO W

Over and out...

Fredag och vägning

Ja då har jag hoppat upp på vågen och ner igen och upp och ner... plockade ut batterierna och satte i dom igen.. hoppa upp igen å ner å upp igen.... ja kunde inte tro mina ögon... -1,4 kg sen förra fredagen.. sjukt ju... när ja gick på jobbkursen så va de typ aldrig över 1 kg... men ja tror de släpper nu... blev så mentalt stressad av att väga mig på vv och då gick ja inte ner så mkt men nu jävlar när ja kör själv hemma... jiiiippiiiiiiii


Och så bär de av till frissan sen för att klippa av mig håret.. hihi då försvinner väl några hekto till... *fniss*Over and out..

*ppooofff*


*gone*

RSS 2.0